Warning: Declaration of EM_Booking::can_manage() should be compatible with EM_Object::can_manage($owner_capability = false, $admin_capability = false, $user_to_check = false) in /home/kinesiol/public_html/wp-content/plugins/events-manager/classes/em-booking.php on line 837

Warning: Declaration of EM_Bookings::get_default_search($array = Array) should be compatible with EM_Object::get_default_search($defaults = Array, $array = Array) in /home/kinesiol/public_html/wp-content/plugins/events-manager/classes/em-bookings.php on line 7

Warning: Declaration of EM_Calendar::get_default_search($array = Array) should be compatible with EM_Object::get_default_search($defaults = Array, $array = Array) in /home/kinesiol/public_html/wp-content/plugins/events-manager/classes/em-calendar.php on line 381

Warning: Declaration of EM_Category::can_manage($capability_owner = 'edit_categ...', $capability_admin = false) should be compatible with EM_Object::can_manage($owner_capability = false, $admin_capability = false, $user_to_check = false) in /home/kinesiol/public_html/wp-content/plugins/events-manager/classes/em-category.php on line 247

Warning: Declaration of EM_Category::get_image_url() should be compatible with EM_Object::get_image_url($size = 'full') in /home/kinesiol/public_html/wp-content/plugins/events-manager/classes/em-category.php on line 247

Warning: Declaration of EM_Walker_CategoryMultiselect::start_el(&$output, $category, $depth, $args) should be compatible with Walker::start_el(&$output, $object, $depth = 0, $args = Array, $current_object_id = 0) in /home/kinesiol/public_html/wp-content/plugins/events-manager/classes/em-category-taxonomy.php on line 152

Warning: Declaration of EM_Categories::get_default_search($array = Array) should be compatible with EM_Object::get_default_search($defaults = Array, $array = Array) in /home/kinesiol/public_html/wp-content/plugins/events-manager/classes/em-categories.php on line 2

Warning: Declaration of EM_Events::get_default_search($array = Array) should be compatible with EM_Object::get_default_search($defaults = Array, $array = Array) in /home/kinesiol/public_html/wp-content/plugins/events-manager/classes/em-events.php on line 7

Warning: Declaration of EM_Events::can_manage($event_ids) should be compatible with EM_Object::can_manage($owner_capability = false, $admin_capability = false, $user_to_check = false) in /home/kinesiol/public_html/wp-content/plugins/events-manager/classes/em-events.php on line 7

Warning: Declaration of EM_Locations::get_default_search($array = Array) should be compatible with EM_Object::get_default_search($defaults = Array, $array = Array) in /home/kinesiol/public_html/wp-content/plugins/events-manager/classes/em-locations.php on line 7

Warning: Declaration of EM_Tags::get_default_search($array = Array) should be compatible with EM_Object::get_default_search($defaults = Array, $array = Array) in /home/kinesiol/public_html/wp-content/plugins/events-manager/classes/em-tags.php on line 2

Warning: Declaration of EM_Ticket_Booking::can_manage() should be compatible with EM_Object::can_manage($owner_capability = false, $admin_capability = false, $user_to_check = false) in /home/kinesiol/public_html/wp-content/plugins/events-manager/classes/em-ticket-booking.php on line 223

Warning: Declaration of EM_Ticket::can_manage() should be compatible with EM_Object::can_manage($owner_capability = false, $admin_capability = false, $user_to_check = false) in /home/kinesiol/public_html/wp-content/plugins/events-manager/classes/em-ticket.php on line 414

Warning: Declaration of EM_Tickets_Bookings::get_default_search($array = Array) should be compatible with EM_Object::get_default_search($defaults = Array, $array = Array) in /home/kinesiol/public_html/wp-content/plugins/events-manager/classes/em-tickets-bookings.php on line 7
Bas | Kinesiology.nl

Bas

Bas is een jongen van 10 jaar, die het Asperger-syndroom heeft. Dit is een autisme spectrum stoornis.  Nadat ik ongeveer ruim een jaar geleden een lezing van Yvette heb bijgewoond over kinesiologie,  werd mijn nieuwsgierigheid geprikkeld. In die tijd ging het niet goed met Bas. Hij was heel onrustig en  zonderde zichzelf extreem af. Dagenlang zat hij alleen op zijn kamer, en als hij daarvandaan kwam,  ging hij naar school of was vervelend tegen zijn broertje en zusje. Hij zat absoluut niet lekker  in zijn vel, dat zag je en dat voelde je.  Vanuit de hulpverlening werden ons medicijnen voor Bas voorgeschreven om hem rustiger te maken en  hem prettiger in zijn vel te laten zitten. Hier waren wij als ouders absoluut niet blij mee.  Indien dit ook maar enigzins mogelijk is, willen wij géén medicatie toedienen. Dit is voor ons  een principe kwestie.

Na de lezing van Yvette dacht ik: “Baat het niet, dan schaadt het zeker ook niet..” Dus de  eerste afspraak was snel gemaakt. Tijdens de eerste sessie heb ik me verbaasd over  de openhartigheid van Bas. Hij vertelde Yvette zoveel! Over zichzelf, zijn interesses en zijn gevoelens.  Slechts enkele dagen na de behandeling zagen wij een jongen die weer rust uitstraalde en die weer open  stond voor de mensen om hem heen. Hij voelde zich weer prettiger en had weer plezier!! Zo hadden we  Bas lange tijd niet gezien.

Na ongeveer 2,5 maand zagen we hem weer wat terugvallen en hij gaf zelf ook aan ” dat zijn hoofd zo vol zat”. Hij werd weer onrustig en begon zich weer terug te trekken in zijn kamer. De volgende afspraak werd  weer gemaakt. Opnieuw merkten we kort na de behandeling dat Bas weer de oude werd en vrolijk was en  lekker in zijn vel zat. Er was weer een rust over hem heengekomen. Nu, ruim een jaar na de eerste behandeling hebben wij nog steeds een goed resultaat met kinesiologie. Bas kon bijvoorbeeld lezen op AVI 1 niveau toen we voor het eerst bij Yvette kwamen. Vorige week kreeg  ik een brief van school dat Bas op AVI 7 niveau is getest!!! Dit is een ongekende verbetering in  zo’n korte tijd!! De twijfel over mogelijke dyslexie begint af te nemen… Daarnaast geeft Bas nu zelf aan als “zijn hoofd te vol zit” en vraagt hij me zelf om een afspraak  met Yvette te maken. Hij komt tot rust, dat voelt hij heel goed aan. Wij zijn ontzettend blij met de kinesiologie behandelingen van Yvette,  dankzij deze behandelingen heeft Bas geen medicatie nodig en kan hij  op natuurlijke wijze genieten van zijn jeugd. Iets wat wij zeer belangrijk vinden!!  Daarbij komt dat hij tot rust komt en zich lekkerder in zijn vel gaat voelen. Wat wij ook erg grappig vinden is dat Bas zijn bezoekjes aan Yvette ook erg gezellig vindt en dat  hij geniet van het vertellen van zijn verhalen! Voor Bas is het een echt ‘uitje’.

Astrid (moeder van Bas)